Kastre naiskond avas võiduarve!

30. nov. 2021
Pühapäeval Sõle Spordikeskuses toimunud naiste esiliiga mängus teenis Kastre naiskond Tallinna Spordikooli vastu hooaja esimese võidu! Tõusude ja mõõnadega kulgenud mängu suutsid tüdrukud otsustavas geimis siiski enda kasuks kallutada. Tulemuseks raske 3:2 (20:25, 25:21, 21:25,  25:17, 16:14) mänguvõit. 
 
Esiliigas kõige noorema koosseisuga, peamiselt U18 neidudest komplekteeritud, Kastre naiskonna mäng on seetõttu olnud veidi ebastabiilsem kui kogenumate mängijatega võistkondadel. Seni on küll saadud vaid üksikuid geimivõite, aga samas mängitud tasavägiseid geime kõigi vastastega. 
 
Naiskonna peatreeneri Liina Kaisi sõnul oli vastane meie naiskonna sarnane, noor ja ebastabiilne, võit nende vastu ei tulnud kergelt, aga seda magusamalt see maitseb. 
“Mul on heameel, et suutsime peale kesist algust end mängu tagasi võidelda ja selles tasavägises lahingus lõpu enda kasuks kallutada. Tunnen tüdrukute üle suurt rõõmu, see võit andis neile kõva positiivse laengu. Võit annab tüdrukutele motivatsiooni ja innustab hoolega edasi treenima.”, sõnas treener vahetult pärast mängu.
 
Mängujärgsed emotsioonid peaosalistelt:
“Peale pikka hommikust bussisõitu oli raske esimeses geimis oma mängu käima saada. Me ei olnud mängus sees ja tegime palju oma vigu, kuid geimi lõpus ärkasime üles ning saime emotsiooni ja mängu käima, kuid kahjuks oli vastasel juba liiga suur edumaa. Me teadsime, et oleme võimelised vastast võitma. Järgnevates geimides me nii palju ei eksinud, mängisime agressiivsemalt ja targemalt. Edu tõid enda hea serv ja blokk. Väga tasavägises viimases geimis suutsime hoida oma mängu ja emotsiooni. Me ei andnud alla ja tahtsime väga võita. Sellise mängu võit andis meile palju enesekindlust ja motivatsiooni tulevasteks mängudeks.”
 
Liina Kaisi juhendamisel mängisid Kastre naiskonnas Grete Jürgenson, Emma Vahelaan, Mia Marta Miller, Lisethe Kruus, Marta Kann, Liisa-Lotta Jaakson, Triinu-Mai Allingu ja Klaara Erepuu. 
 
Uus mäng juba eeloleval laupäeval Saaremaal.
Tulemusi saab jälgida siit.
 
 
Suur tänu Kastre vald, Hanso MK OÜ, Uniro Grupp OÜ, Männiku Piim OÜ ja Lumina Metall OÜ.