U-20 võistkonnad võistlevad

18. märts 2016

Salva Tartu U-20 võistkonnad võistlevad reedest pühapäevani kolmes eri linnas.

Salva Tartu U-20 neiud alustavad Võrus heitlust kõige kõrgemate kohtade eest. Eesti meistrivõistluste finaalturniiril on konkurentideks Võru SK, VK Täht Tallinn, Selver Tallinn, Kohila VK ja Tartu SS Kalev.

Eelnevalt on sel hooajal võidetud U-20 finaalturniiridelt 4. Koht sügisel Eesti karikavõistlustel ja 1. Koht EVF karikavõistlustel. Pisut ärevaks teeb, et seekord puudub vigastuse tõttu temporündaja Carlotta Põdra ja tõbine on nurgaründaja Liisa Soomets, kuid tihedas konkurentsis minnakse endast maksimumi andma.

Link ajakavale: http://www.volley.ee/neidude-a-vanuseklass-selgitab-vrus-eesti-meistri

U-20 Salva Tartu neidude II võistkond võistleb laupäeval Viljandis kohtadele 7-11 ja proovib välja võidelda võimalikult hea koha. Peamiselt U-18 neidudest koosnev võistkond tunneb rõõmu iga saadud võidu üle.

Lisett Pärna: meie tüdrukute A-klassi II võistkond astub laupäeval võistlustulle Viljandis Eesti meistrivõistluste II finaalis. Peamine eesmärk on saada uusi kogemusi, praktiseerida trennis tehtud uusi harjutusi ning mis kõige tähtsam, nautida oma mänge! Tüdrukud on entusiastlikud ja positiivsed. Kaotada ei ole meil midagi, ainult võita!

U-20 Salva Tartu poeglapsed mängivad sel hooajal esmakordselt kohtadele 7-11. Varasemalt esikuuikusse kuulunud võistkonnast on võrreldes sügisega „väike reha“ üle käinud ja pigem keskendutakse U-18 vanuseklassi arengule. Tallinnas toimuval turniiril peaksid meie poisid olema peamised nõudlejad 7. Kohale.

Edu kõikidele noortele!