Bigbank Tartut ootab ees põnev Eesti KV poolfinaal Selver Tallinnaga

29. nov. 2016

Bigbank Tartu pidas eelseisva Eesti KV poolfinaali teise mängu ootuses nädalavahetusel kaks meistriliiga kohtumist Leedu meeskondadega.

Laupäeval võeti 3 punkti kodusaalis Vilniuse Flamingo vastu ja  pühapäeval korrati sama Elga Master Idea SM vastu, sealjuures vastasele suurt sõnaõigust jätmata. Seega nädalavahetuselt leedukate vastu turniiritabelisse maksimum punktid.

Peatreener võtab nädalalõpu ja eelseisva EKV poolfinaali kokku

Kõigepealt väike tagasivaade nädalavahetusele, mis õnnestus meil edukalt ja minimaalse energiakuluga. Vilniuse mängus jäime servi vastuvõtul pisut surve alla ja oma planeeriv serv leidis liiga tihti leedukate liberot, keda püüdsime planeeriva serviga vältida. Igas geimis jäime tagaajajarolli, kuid suutsime leida alati mingi lahenduse ja kellegi serviseeria toel enda paremas maksma panna. Siauliau vastu saime kohe alguses hästi minema ja esimese geimiga sai selgeks, et oleme vastaselt sel päeval paremas hoos. Iga kord kui vastane sai ohtlikult lähedale suutsime geimi saatuse omapoolse spurdiga otsustada.

Mul on hea meel meeste üle, kes väljakul säilitasid professionaalsuse ja hoidsid distsiplineeritud mängujoonisest kui lõpuni kinni, sest tihtilugu kipub taolistes mängudes keskendumine kaduma. 

Eesti KV poolfinaalseeria teise kohtumise ootuses

Kolmapäeval ootab meid ees teine osa Eesti karikavõistluste poolfinaalist ja eesmärk on sama nagu enne esimest mängu- lähme igal-juhul võitma. Minu arvates on tegu küllaltki võrdsete võistkondadega, aga Selver suutis esimeses kohtumises tähtsa mängu pingetega paremini toime tulla ja oma taseme paremini välja mängida. Kõik mehed on terved ja minu hinnangul hooaja parimas vormis, selles mõttes lähme mängule vastu väga heal foonil. Selver on edu, aga kõik on võimalik kui lähme iga punkti pärast võitlema ja mängime hingestatult geimi kaupa, liigselt edasipääsule mõtlemata. 

Korduskohtumises Tallinnas vajame kindlasti kas 3:0 või 3:1 võitu ning edukat kuldset geimi!

Kohtumine algab Audentese Spordikeskuses kolmapäeval kell 17.45.

 

Bigbank Tartu nädalavahetus pildis